Diskussion:Rejsen til Saturn (film)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Rejsen Til Saturn er en kommende dansk satirisk animeret science fiction for voksne skrevet af Claus Deleruen og produceret af A Film.

Er der ikke tale om en filmatisering af tegneserien Rejsen til Saturn, skrevet og tegnet af Claus Deleuran? I så fald er jeg lidt forvirret over, at manuskriptet skulle være skrevet af Deleuran, da det trods alt er godt 11 år siden, han døde. Havde han skrevet manuskriptet før sin død, eller har en anden udarbejdet det? --Heelgrasper 24. sep 2007, 22:11 (CEST)

IMDb har lidt flere oplysninger. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 24. sep 2007, 22:14 (CEST)

Ifølge imdb ser det ud til, at der er tale om en film baseret på tegneserien med manuskript skrevet af Nikolaj Arcel og Rasmus Heisterberg. Og der ser ikke umiddelbart ud til at stave den med stort T i "til". Det bringer jo så et flertydighedsproblem på banen, som jeg ikke lige kan overskue. Er der en primærbetydning? --Heelgrasper 25. sep 2007, 02:03 (CEST)