Diskussion:Rilaklosteret

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Verdensarv Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Verdensarv, et forsøg på at koordinere oprettelsen af verdensarvsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det må da være med bindestreg eller i ét ord? Altså Rila-klosteret eller Rilaklosteret. Det kan ikke staves i to ord i hvert fald :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 16. mar 2006 kl. 14:31 (CET)

Der er vist heller ikke hjemmel til at skrive det med bindestreg iflg. RO (§ 63 i retskrivningsvejledningen).--C960657 4. jul 2007, 23:03 (CEST)

St John of Rila?[redigér wikikode]

Klosteret blev grundlagt i det 10. århundrede af St John of Rila. Mon han var en englænder? -- Sebastjan 16. mar. 2006 kl. 14:35 (CET)

Spørgsmålet er, om vi ikke skulle følge fx den svenske og den tyske Wikipedia og kalde ham Ivan Rilski (evt. transkriberet anderledes). Under alle omstændigheder er Saint John of Rila ikke nogen smart betegnelse på dansk for den bulgarske nationalhelgen. --Heelgrasper 16. mar 2006 kl. 14:53 (CET)