Diskussion:RNA

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Rna)
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Forskellen på RNA og DNA er mindre end der her er antydet. Thymin er jo blot methyl-uracil, altså et methyl, hvor der er koblet et CH3 på. Og forskellen på ribose og deoxyribose er blot et enkelt iltatom. Det vil nok være svært at forklare denne næsten-identitet, men jeg tror, at det er nødvendigt.(Skrev Terkild (diskussion • bidrag) 4. marts 2007. Husk at signere dine indlæg.)

Korrekt titel[rediger kildetekst]

Det er da ikke rigtigt, at "rna" er den korrekte titel på denne artikel? Hvis ordet indleder en overskrift, skal det jo staves med stort. --PhoenixV 22. jun 2007, 15:11 (CEST)

Enig. {{titelvariant}} er hermed fjernet.--C960657 2. aug 2007, 19:20 (CEST)

Bruges mRNA ikke til overføre informationer fra DNA i kernen, eller er det mig der er forkert på den?

OENS 24. jun 2007, 14:06 (CEST)

Jo, se også mRNA--Necessary Evil 3. aug 2007, 14:56 (CEST)