Diskussion:RobinHus

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artikel her er indstillet til sletning, hvilket jeg naturligt nok er uenig i. Jeg har ikke lagt skjul på min tilknytning til virksomheden. Baggrunden for oprettelsen af artiklen var en kunde, der undrede sig over fraværet af en omtale af virksomheden. Enhver har naturligvis ret til at foreslå/foretage edits mht. bias eller andet. Jeg bidrager også gerne med yderligere faktuelt indhold, såfremt konkret information ønskes... Faktuelt er artiklen korrekt, og at slette indhold uden anden begrundelse end den oprindelige forfatters identitet er vel næppe i Wikipedias ånd. (Skrev RobinHus (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Problematikken er som bekendt, at man selv kan have svært ved at vurdere, hvad der er relevante oplysninger. Den aktuelle skabelon er primært beregnet til ukendte personligheder, der opretter artikler om dem selv eller små virksomheder, der vil promovere dem selv.
I det aktuelle tilfælde vil jeg nok mene, at virksomheden har sin berettigelse til omtale i denne encyklopædi.
Jeg mener, at afsnittet om kædens specielle metoder fremstår særligt promoverende. Du skal prøve at nedtone emnet.
Afsnittet om samarbejdspartnere virker også reklamerende. F.eks. skal eksterne henvisninger omhandle artiklens emne - hvilket disse åbenlyst ikke gør.
Alt i alt bærer den præg af, at forfatteren er for tæt på emnet til at kunne skrive en neutral (dvs. uden bias) beskrivelse.
Artiklen kan naturligvis bearbejdes løbende, så den fremstår så neutral, som kravet nu er. Dette arbejde vil jeg bestemt ikke forhindre dig i at deltage i, men du bør i særdeleshed huske på det, hvis du redigerer i den. --|EPO| 29. dec 2006 kl. 20:14 (CET)