Diskussion:Roger Matthisen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Om artiklens encyklopædiske berettigelse[rediger kildetekst]

Principielt mener jeg, at artiklen har sin berettigelse, da der er tale om en dansk uddannet skuespiller. Han har ikke medvirket i mange film/tv-produktioner, og en googling finder primært en lang række referencer til Nissernes Ø, men det er ikke så vigtigt. Jeg formoder, at tvivlen kommer ind i billedet på grund af de noget POV/formodningsbaserede kommentarer forneden. Dem vil jeg gerne være med til at fjerne, men når det er sket, vil jeg også anbefale, at uencyklopædisk-mærket fjernes. --Arne (Amjaabc) 10. mar 2008, 22:50 (CET)

Jeg er enig med POV observationen. Ellers er artiklen godtaget. En googling, så vidt jeg kan se, vidner om en del teaterforestillinger udover nissernes Ø. (Skrev 86.52.49.186 (diskussion • bidrag) 3. aug 2008, 23:13. Husk at signere dine indlæg.)