Diskussion:SF-Rebild

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Partiforeninger i enkelte kommuner har vel næppe så stor almen interesse at det kan berettige til selvstændige artikler? Byrial 14. maj 2005 kl. 13:30 (CEST)

Enig. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 14. maj 2005 kl. 13:32 (CEST)
Det er jeg ikke enig i (Det var derfor jeg oprettede artiklen). Og hvis nogen gider vedligeholde dem er der vel ingen grund til at gø over det? Gunner Poulsen

Hvorfor står denne diskussion stadig åben? Det er 3 år siden vi havde den, og det er først for nyligt at der bliver gjort opmærksom på den. Byrial og Kåre - hvis I stadig mener den bør slettes - hvorfor har I så ikke givet lyd i de forløbne 3 år? Jeg synes vi skal slette denne diskussion som forældet. --Gunner Poulsen 26. apr 2008, 01:59 (CEST)

Personligt kan jeg ikke overkomme at følge op på samtlige diskussionssider og artikler, jeg har bidraget til gennem årene. Det kan man ikke tillade sig at forvente.
Jeg synes stadig at denne artikel (og andre artikler om lokale politiske partiforeninger) bør slettes eller sammenskrives med partiets hovedartikel; emnet er for snævert med mindre partiforeningen har gjort sig særligt bemærket i de landsdækkende medier. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 26. apr 2008, 02:08 (CEST)