Diskussion:SKnyt

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

For nylig har Bruger:Knud Winckelmann foreslået en sammenskrivning af de to sider Søværnets Konstabelforening og SKnyt, således at SKnyt bliver et afsnit på siden med Søværnets Konstabelforening, primært begrundet i SKnyts oplagstal og den deraf manglende encyklopædiske relevans.

Det kan man vel godt gøre. Men min holdning er nok den, at selv om det ene udspringer af det andet er det stadigvæk to forskellige ting og hører jo da heller ikke ind under de samme kategorier. Søværnets Konstabelforening er en faglig organisation og SKnyt er et magasin. Selv om bøg og blodbøg langt hen ad vejen er samme træ har de jo da også hver sin side her på Wikipedia, og sådan skal det vel også være, går jeg ud fra.

Jeg er enig i, at der ikke er tale om en kolossal publikation - antalsmæssigt. Men det gør da på ingen måde indholdet mindre relevant. SKnyt er det eneste fagblad, som udelukkende henvender sig til de menige i søværnet og har mange gange formået at sætte fokus på forhold i forsvaret, som burde kigges på.

Så jeg bifalder ikke Knud Winckelmanns forslag, selv om jeg da godt forstår det. Og skulle det ende med en sammenskrivning kan jeg såmænd også leve med det, uden af den grund at gå i sort. mvh BKP (diskussion) 10. mar 2012, 14:33 (CET)

Problemet er også at nærværende artikel indeholder en ret lille mængde information, som man sagtens ville kunne indskrive i artiklen om den faglige organisation. --|EPO| COM: 10. mar 2012, 14:40 (CET)