Diskussion:Salmer i Den Danske Salmebog (2003)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Er denne liste relevant[rediger kildetekst]

Når jeg ser denne liste undre jeg. Jeg kan ikke se hvad den skal gøre i en encyklopædi. især da den næsten kan opfattes som copyvio, kan findes på nettet og dårligt giver en linksammenhæng til de salmer vi har artikler om.--Jan Friberg 18. sep 2007, 09:17 (CEST)

Jeg synes det er relevant nok med selve listen - det er ikke uvæsentligt at kunne se hvilke salmer der er med i en bestemt udgave af salmebogen (om listeartikler så generelt er en god ide, kan måske diskuteres, men det er på et mere generelt plan). Hvis der mangler links til eksisterende artikler om salmer, er det bare at sætte dem på. Mht. copyvio mener jeg ikke at en liste svarende til en indholdsfortegnelse er et problem i forhold til ophavsretten. -- JGC 18. sep 2007, 09:38 (CEST)
Har vi ikke et andet sted til "kildemateriale"? --MGA73 18. nov 2008, 18:24 (CET)
Jo, wikisource.org. Og den danske udgave kunne sagtens trænge til bidrag. For ikke at sige langt mere omtale, jeg fandt kun stedet ved et tilfælde efter at have været på da-wiki i lang tid.--Saddhiyama 18. nov 2008, 18:34 (CET)
På den anden side er wikisource nok ikke det rette sted, hvis det kun drejer sig om lister over titler og ikke de faktiske tekster.--Saddhiyama 18. nov 2008, 18:36 (CET)