Diskussion:Samvittighed

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Denne artikels titel, et adjektiv i pluralis, må da være en fejl, så i det mindste burde artiklen flyttes til samvittighedsfuldhed. Men egentlig synes jeg bare, den burde skrives sammen med samvittighed, hvilket jeg har foreslået med en skabelon på artiklen.--Nikolaj 5. feb 2008, 11:18 (CET)

Hørt, oprettede enlig bare artiklen fordi, en eller anden side linkede til den. Glemte vist lige at søge :o
--Mooncry 5. feb 2008, 11:26 (CET)
Nu har jeg ind til videre flyttet artiklen til Samvittighedsfuldhed, men den bør nok stadig sammenskrives med Samvittighed engang ved lejlighed.--Nikolaj 13. feb 2008, 19:09 (CET)

En del af materialet i artiklen var spekulativt og hældte temmelig meget mod kristendommen. Begge dele er uheldige. Jeg har nu fjernet meget af dette materiale og man kan nu starte på en frisk. --|EPO| COM: 2. apr 2011, 15:57 (CEST)

Har erstattet den gamle, lidt ubehjælpsomme, tekst med en (løs) oversættelse af indledningen fra det engelske wikiopslag. Der er fortsat rum for forbedring / ekspansion. --Anders (ABC) 8. apr 2011, 02:56 (CEST)