Diskussion:Sandhedstabel

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Spørgsmålet er om OG, ELLER og XOR nogensinde bliver store nok til at kunne bære en artikel, eller om de ikke bare skal forklares på denne side. --Palnatoke 15. apr 2005 kl. 10:00 (CEST)

enwiki har en større artikel: en:And Noget af indholdet findes godtnok allerede på sandhedstabel. -- Bruger:Wegge 15. apr 2005 kl. 10:01 (CEST)

Skal vi ikke bare slå tabellerne sammen? Jeg forestiller mig flg. header: "x, y, x OG y, x ELLER y, x XOR y, IKKE x" BeeJay 4. maj 2005 kl. 00:08 (CEST)

Jeg har oprettet en ny artikel med navnet logisk konnektiv, hvor det meste af indholdet af denne side er flyttet over. --Entropeter 16. maj 2011, 13:32 (CEST)[svar]