Diskussion:Sankt Birgitta Skole

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Lolland-Falster Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Lolland-Falster, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Lolland-Falsterrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hvordan har vi det med Sankt i Wikipedia. Skriver vi Sankt, Sanct, Sct., Skt., St.i artikelordet - er der frit slag? Eller skulle vi have en henvisningsartikel til alle Sankt'erne? --Kurt L 1. maj 2005 kl. 15:09 (CEST)

På WP følger vi retskrivningsordbogen og der er "Sankt" forkortet med "Skt.". "Sanct" og "Sct." eksisterer ikke i det danske sprog. Der er dog en undtagelse hvis skolens navn er stavet Sct., så skal artiklens navn svare til stavningen af skolens navn. Dette kan være hvis det er en meget gammel skole. --Maitch 1. maj 2005 kl. 15:23 (CEST)
Har ændret overskriften. /JeppeSN 3. jan 2006 kl. 21:50 (CET)

Jeg har et lille problem med historie afsnittet hvor der står "at en vis pingvin- og anemoneklasse på nogle måder har været en smule revolutionerende."

Det giver ganske enkelt ikke mening hvis man ikke kender skolen.

  1. At bruge dyr til at beskrive klasserne, istedet for bogstaver, er vistnok ret unikt for denne skole. Da jeg gik på skolen (årgang 1992) var der kun 2: Mariehøne og Svane, og jeg kan ikke huske hvilken der kom først. Kan heller ikke huske nøjagtigt hvornår det princip blev startet.
  2. At kalde klasser for "revolutionerende" fordi de nægter at følge disciplin og regler der har været gængs brug i årtier er lidt forkert. Og overhovedet at nævne det uden at være specifik med hvad der henvises til, er ikke særlig gavnligt for indholdet. Jeg siger ikke at man ligefrem skal kalde børnene nogle ustyrlige møgunger som lærerne har bøjet sig for, men det lyder lidt som om det er det der menes. --Metalbunny 4. maj 2010, 23:27 (CEST)[svar]
Normalt svarer jeg ikke på egne indlæg, men istedet for at blot at klage, greb jeg fat i problemet og har skrevet det lidt om til at være mere wiki-agtigt. --Metalbunny 5. maj 2010, 01:10 (CEST)[svar]