Diskussion:Sankt Pouls Kirke

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flytteforslag[rediger kildetekst]

Se Diskussion:Sankt Pouls Kirke (flertydig)--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 5. sep 2011, 02:43 (CEST)

Jeg kunne godt tænkte mig og vide, hvorfor Palnatoke har fjernet min flytning af denne artikel?
--jonassoeby 7. sep 2011, 17:03 (CEST)
Det er nok fordi vi har været enige om at Sankt Pouls Kirke på Bornholm har hovedbetydning. dvs, er mere kendt end andre kirker.--Med venlig hilsen, RodeJong 7. sep 2011, 18:41 (CEST)
Selvom den har hovedbetydningen (ifølge jer), vil jeg mene at kirkerne i både København og Aarhus er en del mere kendte. Jeg synes ikke at man kan sige at en enkelt kirke har mere ret til navnet, end alle de andre kirker. F.eks. er kirken i Aarhus fra 1880 og den på holmen 1872.[1].
  1. ^ [Sankt Pauls Kirke (Københavns Kommune)], Wiki-artikel om Sankt Pouls Kirke København.
Dog kan jeg sagtens se hvad I mener, og hvorfor I er kommet frem til dette. Bornholms Kirke er ældst og har mest historie. Jeg mener bare at et sted som wikipedia, bør "flertydig", være det første sted man ender ved en søgning på Sankt Pouls Kirke. Mvh --jonassoeby 7. sep 2011, 21:48 (CEST)
Som tilføjelse mener jeg at Rodejong er inhabil i denne situation. Selvom jeg selv bor i Hadsten, stemmer jo ikke ligefrem for kirken i Hadsten, skal have hovedbetydningen. jonassoeby 9. sep 2011, 14:24 (CEST)
Kirken i Hadsten kalde iflg. den officielle sogn.dk Sankt Pauls Kirke.
Mvh --Steen Th 9. sep 2011, 15:25 (CEST)
De er nu sammenskrevet. Mvh Jonas Søby 10. sep 2011, 18:32 (CEST)