Diskussion:Sarah (sanger)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvorfor må der ikke linkes til Sarah's koncertside? - Så man kan se hvor hun holder koncerter?(skrev 80.162.237.234 (disk. • bidrag) 30. jun 2011, 15:22 . Husk at signére dine indlæg.)

Wikipedia er en encyklopædi, og ikke en eventkalender. Vi kan tilføje neutrale links, men ikke links til fansider der ikke har andet formål end at vise hvornår der er koncert.--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 30. jun 2011, 18:55 (CEST)

Synes da det er væsentligt at vide, hvornår Sarah giver koncert. Ellers er det ikke nemt at vide hvornår man skal komme til koncert. Jeg kigger selv efter koncertplan herinde som mange andre Sarah-fans.

Så synes da helt sikkert, at dem som har lavet koncert siden burde have lov at have den herinde.(Skrev 80.162.237.234 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Og igen: Dette er ikke en eventkalender, jeg er sikker på at der er andre steder på nettet, hvor det vil være mere logisk at søge. Bemærk at vi heller ikke har togtider eller biografkalender..... Mvh Jørgen 30. jun 2011, 22:05 (CEST)

Så det i siger er at der ikke må ligge andre oplysninger med Sarah herinde, end dem der allerede står. Den hjemmeside har jo også andre ting end hendes spillesteder....