Diskussion:Saseline Sørensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bliv enige om navnet![rediger kildetekst]

Navnet er en del gange - senest i dag af Bruger:Mgir88 og Bruger:192.38.136.4, tidligere af [[Bruger:Z33k] og andre IP-brugere - blevet rettet frem og tilbage mellem "Saseline Sørensen" og "Saszeline Emanuelle Dreyer". Jeg vil opfordre til at I diskuterer her, i stedet for at føre redigeringskrig.

Så vidt jeg kan se, er der ikke nogen tvivl om fakta: Hun er navngivet Saseline Sørensen, men har i 2016 skiftet navn til Saszeline Emanuelle Dreyer (muligvis er Dreyer kommet til på et andet tidspunkt. Alle de i artiklen beskrevne dele af hendes virke er sket under førstnævnte navn - men hun hedder i dag det andet, og den kulørte presse refererer i dag (også) til hende under dette navn.

Så spørgsmålet er hvad der vejer tungest - at hun hedder noget andet (men dog genkendeligt) i dag, eller at hendes "notabilitet" stammer fra en tid hvor hun hed noget andet. Jeg har ikke svaret - men jeg vil støtte den af jer andre, som kan argumentere for deres sag. NisJørgensen (diskussion) 27. mar 2018, 23:42 (CEST)

Jeg valgte at rette versionen tilbage, da hun i hendes officielle fremtræden stadigvæk kalder sig "Saseline" mange steder på de officielle medier. Det ses bl.a. på hendes officielle Facebookside, hendes Instagram-konto og hendes Twitter-konto. Nogle af stederne benytter hende en blanding af de to navne men for mig at se, så ønsker hun stadigvæk at benytte sig af hendes første navn. Hvis man kigger på mange af komentarerne på hendes profiler, så kager hendes følgere også rundt i det og mange benytter stadivæk det gamle navn når de skriver til/om hende.
Jeg kan dog godt se, at der rent teknisk ikke er nogen tvivl om, at hun har ændret navn for hendes private Facebook-profil er med det nye navn. Jeg vil dog stadigvæk holde på, at folk identificere hendes via hendes gamle navn og derfor skal vi som udgangspunkt benytte det. Men vi skal selvfølgelig gøre det tydeligt i artiklen, at hun har skiftet navn. Men jeg er selvfølgelig lydhør overfor andre meninger :-) --Mgir88 (diskussion) 27. mar 2018, 23:58 (CEST)