Diskussion:Satyricon (flertydig)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Romerrigets vexilloid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Romerriget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Romerrigetrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Jeg foreslår, at denne flertydig-artikel flyttes til Satyricon (flertydig), og Satyricon (Petronius) (som jeg har en artikel i støbeskeen til) får lov til at være hovedbetydning, idet det er denne betydning, som alle de andre brug af titlen Satyricon kan føres tilbage til (og det er i øvrigt også sådan, de fleste andre wikipediaer har gjort det).--Nikolaj 24. jun 2007, 22:00 (CEST)

Flyt --Ktp72 26. jun 2007, 15:07 (CEST)
Hermed gjort.--Nikolaj 26. jun 2007, 21:26 (CEST)