Diskussion:Should've Known Better

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Melodi Grand Prix Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Melodi Grand Prix, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Melodi Grand Prix-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg har nu valgt at beskytte artiklen, for at stoppe nuværende redigeringskrig mellem undertegnet og Z33k, indtil vi har fundet ud af at løse problematikken. mvh Tøndemageren 27. jan 2012, 19:47 (CET)

Kan godt lide du vælger at køre den tilbage til den version hvor der står den er indspillet "2011-2012" frem for "2011" som det fremgik af versionen før jeg blandede mig. Er du i øvrig ikke inhabil i forhold til at beskytte en artikel, hvor du selv har bidraget til en redigeringskrig? -z33k 27. jan 2012, 19:49 (CET)
Vil til interesseret i diskussionen henlede til denne diskussion. Og vil lige sige at i versionen der var før Z33k "blandede sig", altså sagde "2012" og ikke "2011", som der påstås. mvh Tøndemageren 27. jan 2012, 22:05 (CET)