Diskussion:Sikringsstilling Nord

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Palnatoke - er det nu blevet kutyme at påtale stavefejl nedladent, som du nu har praktiseret flere steder. Feks. her? Pixi Uno (diskussion) 22. jun 2014, 09:20 (CEST)

Nej, men selv jeg kan undertiden irriteres over folk, der ikke følger retskrivningen, og enkelte gange kommer det til udtryk. I dette tilfælde var det mere forundring over at der ikke var nogen, der havde rettet det tidligere. Jeg kunne for eksempel selv have opdaget det, forrige gang jeg havde fat i artiklen. --Palnatoke (diskussion) 22. jun 2014, 09:30 (CEST)
Hvis du ikke har opdaget det selv... så er 90% af samtlige artikler på dawp på samme niveau som denne. Men jeg føler det aldeles upassende at du begynder at påtale stavefejl på den måde. - for så kan det blive rigtigt beskidt, for ingen staver 100% korrekt. Pixi Uno (diskussion) 22. jun 2014, 09:36 (CEST)
- hvis retskrivning er dit største problem på dawp? Så skal du nok trække dig tilbage som formand for foreningen med 20 medlemmer(!!) 20(!!).. for det kan måske være årsagen til at interessen for dig og foreningen ikke er eksisterende. Pixi Uno (diskussion) 22. jun 2014, 09:43 (CEST)
Hvis min gøren og laden er dit største problem på dawp, skulle du måske overveje at finde noget mere interessant at tage dig til. --Palnatoke (diskussion) 22. jun 2014, 09:47 (CEST)
Jeg har ingen problemer på dawp. - og har aldrig haft det. Jeg kan bare undres over dit ordvalg overfor nogle der ikke har scoret topkarakter i retskrivning... eksempelvis når det kun er "fremmede" som får en sådan hilsen... som de nok aldrig ser jf. ingen kigger artikel-historik. Pixi Uno (diskussion) 22. jun 2014, 09:55 (CEST)
Der er nu et par af de "faste" bidragydere, som med jævne mellemrum laver samme fejl og som jeg på samme måde har rettet. Nogle af disse rettelser er dog sket med bot. --Palnatoke (diskussion) 22. jun 2014, 10:05 (CEST)
- én stor forskel er! - 'vennerne bliver ikke svinet i opsummering.' - de kommer under betegnelsen "typo, tyop og andet smart". Jeg har til dato ALDRIG set dig påtale en af de "faste", men desværre ofte en af dem som ingen kender. :-( Pixi Uno (diskussion) 22. jun 2014, 10:18 (CEST)
Hvis du har ret, er det da klart noget at være opmærksom på. --Palnatoke (diskussion) 22. jun 2014, 10:27 (CEST)