Diskussion:Simon Makienok

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

hvorfor står der at Simon er aktiv. han er jo kun 21 år og alle ved hvem han er. selvfølgelig er han aktiv. det står da ikke på jeres engelske version. (Skrev 94.191.226.61 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Dét spørgsmål diskuteres lige nu på Kategoridiskussion:Aktiv fodboldspiller og Wikipedia:Sletningsforslag/Skabelon:Aktiv fodboldspiller. --|EPO| COM: 26. mar 2012, 15:31 (CEST)
det er vist ikke noget for mig. Der står heller ikke noget om Simon og hvorfor det skal stå på simons side. der står også noget i bunden på siden. syntes altså jeres danske version af wikipedia er noget mærkelig og ikke ret god i forhold til jeres nabosider som sverige, norge, tyskland og england. (Skrev 94.191.226.61 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
De pågældende diskussioner omhandler ikke denne artikel, men hvorvidt eller i hvilket omfang den pågældende skabelon skal anvendes.
Ja der står noget i bunden, men for at forklare baggrunden, bliver du nødt til at udspecificere hvilket af det du mener. I øvrigt skal du være opmærksom på at projekterne følger sprog - ikke land. --|EPO| COM: 26. mar 2012, 16:10 (CEST)
Skabelonen der i øjeblikket er på artiklen henviser til at personen stadig er aktiv. Det har intet med hans alder at gøre (man kan jo godt være stoppet igen som 21-årig) eller om hvem der ved hvem han (der kan eksempelvis godt være folk der ikke har videre forstand på fodbold, der ikke ved hvem han er og derfor ikke ved om han er aktiv). Det der står i bunden, er kategorier der kan sammenkæde Simon Makienok Christoffersen med andre artikler, ved hjælp af fælles kategorier og der kan være forskellige kategorier påsat fra wiki-projekt til wiki-projekt, som du sikkert har lagt mærke til. mvh Tøndemageren 26. mar 2012, 16:39 (CEST)

kategorierne kender jeg godt. fandt ud af at det hedder Stub i bunden. hvis han ikke er aktiv som spiller hvorfor skriver i det så ikke i teksten. det er da noget underligt noget. tror bare jeg holder med skriver her igen for folk syntes jeg laver ravage og i stedet vil have deres egne og ikke rigtige oplysninger på siderne. Hilsen Ryan. (Skrev 94.191.226.61 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Som nævnt pågår der en diskussion her om spørgsmålet vedrørende skabelonen, som du er meget velkommen til at deltage i og komme med dine meninger om emnet i. Hvis du vil have hjælp til at komme i gang med at redigerer her på da.wiki, så vil jeg meget gerne hjælpe dig, da jeg ikke umiddelbart tror du laver mere ravage end ret mange andre erfarne brugere gør. Håber ikke du opgiver projektet. mvh Tøndemageren 26. mar 2012, 20:19 (CEST)

Skal ligalandsholdet tælles med?[rediger kildetekst]

Jeg undrer mig lidt over om vi plejer at tælle det med på da-wiki, når det gælder landsholdskampe? Er der en konsensus for dette, i praksis, ikke af navn, "B-landshold"?
--Sine Cera, Infobesity (diskussion) 26. mar 2012, 16:50 (CEST)

Såfremt kampene er officielle plejer de at stå i infoboksen - men da ligalandsholdet ikke er officielle, vil jeg ikke mene at de hører til der. Derimod kan de sagtens nævnes i teksten. Desuden er B-landsholdet og Ligalandsholdet ikke det samme. mvh Tøndemageren 26. mar 2012, 17:24 (CEST)
I praksis er det vores pendant til et B-landshold som fx England har det. Det er udover U-holdene. Men det er en anden snak. Godt med afklaringen.
--Sine Cera, Infobesity (diskussion) 26. mar 2012, 17:33 (CEST)
Vil igen pointere at det faktisk ikke er vores pendant, da vi også har et B-landshold, det har dog ikke været i brug i noget der ligner ti-15 år :) mvh Tøndemageren 26. mar 2012, 17:42 (CEST)