Diskussion:Simrishamn

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Är verkligen "Simrishavn" de normala formen för denna stad i modern danska?? Sökning på Google (danska sidor) ger 121 träffar på "Simrishavn", men 46500 träffar på "Simrishamn". Är danska Wikipedia någon slags propagandacentral för revanschister som inte erkänner "Öresundslinjen" (en jämförelse med tyskar som inte erkänner Oder-Neisse-linjen)? --Undrande 22. maj 2006 kl. 23:35 (CEST)

En del af vores artikler om det gamle danske land i Sverige, lader til at være skrevet/oprettet af "skånske nationalister". Jeg har gendannet din ændring, der ikke fungerede, og i stedet flyttet artiklen til det svenske navn. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 23. maj 2006 kl. 16:00 (CEST)
Mange tak! Så du menar de mest "fanatiska" artiklarna inte är skrivna i Danmark utan på den här sidan sundet! Intressant fenomen! Jag ber i så fall om ursäkt (undskyld) för jämförelsen med "ewig gestrige" tyskar. --Undrande 24. maj 2006 kl. 00:06 (CEST)
Det svenske navn bruges almindeligvis på dansk, men Simmershavn forekommer. "Simrishavn" ser ud til at være er en misforståelse, så vidt jeg kan finde ud af. Undrande: Jeg vil mene at du selv giver udtryk for konfrontation ved at bruge sådanne udtryk som du gør (propagandacentral, revanchister, fanatisk) og din sammenligning med tysk/polsk historie. Det er rigtigt at synsvinklen i mange Skåne-artikler er lettere national-centreret, men så må artiklerne jo bare udvides med historien efter 1658. Jeg arbejder for at gøre artiklerne neutrale. Du kan omskrive, men må ikke fjerne information som f.eks. de danske stednavne. --Casper 25. feb 2008, 03:39 (CET)