Diskussion:Siv

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Jeg synes denne artikel var meget brugbar, da jeg skrev min afsluttende opgave i mit studie om praktisk vegetation. Det ville glæde mig (og garanteret også mange andre) hvis denne artikel ikke længere var kategoriseret som "Kvalitetscheck Nødvendigt". Håber der er nogen der læser dette her. Artiklen ligner måske noget der er skrevet for sjov, men de data der er i artiklen er faktisk korrekte! (De 13,37 cm er selvfølgelig kun rigtigt hvis man regner alle de meget små siv med i undersøgelsen).

Der er flere grunde til at kvalitetschecket er nødvendigt. F.eks. er artiklen ikke formateret efter Wikipedias retningslinier og skrevet i en lang smøre. Derudover virker nogle sætninger temmelig uencyklopædiske ( "...og er derfor rigtig sund at spise. Men det smager ikke godt og er derfor fuldstændig irrelevant). Generelt bør artiklen nok "encyklopædificeres" lidt (er det overhovedet et ord?). --Lhademmor 21. apr 2006 kl. 13:42 (CEST)
Det bør velsagtens bemærkes, at IP-adressen 80.208.41.20, som tilhører Roskilde Katedralskole, står bag både artiklens oprindelige tekst og indlægget øverst her. Der er med andre ord en ikke-ubetydelig chance for at der er tale om samme skribent - og at vedkommendes påstand om artiklens brugbarhed derfor ikke er troværdig. --Palnatoke 21. apr 2006 kl. 14:01 (CEST)
Alle her et sted de starter som wikidister. Ret artiklen i stedet for at sable den.mvh--pmh 22. apr 2006 kl. 10:37 (CEST)
Det er forståeligt, at den anonyme bruger er øm over sin tekst, men den er - vitterlig - meget mangelfuld: Hverken Dunhammer eller Almindelig Tagrør, som er de eneste navne, der nævnes, er Siv. Siv er derimod planter af slægten Siv (Juncus). Jeg vil snarest forsyne artiklen med taxobox, beskrivelse og billede, sådan at vi med sindsro kan luge fejl og misforståelser væk.--Sten Porse 22. apr 2006 kl. 12:38 (CEST)
Sådan, Sten Porse! --pmh 22. apr 2006 kl. 17:19 (CEST)