Diskussion:Skt Hans

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

En del godt gods i artiklen, men trænger til en leksikografisk overhaling. Mere et essay i sin nuværende form. --Kefas 14. maj 2005 kl. 21:47 (CEST)

Der er vist også behov for lidt retskrivningskontrol. Forkortelsen skt. har et punktum ifølge RO. Dagen hedder ifølge RO sankthans. Da artiklen forsøger at handle om både personen og dagen må man vel vælge en af dem og lave redirect fra den anden. Alternativt kunne man dele den op i to artikler. --Heelgrasper 17. maj 2005 kl. 02:12 (CEST)
Helt enig. Artiklen om midsommerfesten bør hedde "sankthans" og om helgenen "Skt. Hans". Hvordan det så lige skal laves med henvisninger eller "flertydig", er én af de ting, jeg er ved at overveje. Men først og fremmest skal artiklen skrives om. --Kefas 17. maj 2005 kl. 12:52 (CEST)

Dele af indholdet bør flyttes til Sankthans, der handler om midsommerfesten. Og så mangler denne artikel selvfølgelig stadig at blive flyttet til en titel, der er korrekt ifølge RO.--Heelgrasper 5. jul 2005 kl. 09:42 (CEST)

Det er fortsat noget rod at der er to artikler. Denne har en forkert titel men er ret lang. Den anden artikel er sankthans (med omdirigering fra Skt. Hans).