Diskussion:Slå-legen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Spil og Lege Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spil og Lege, et forsøg på at koordinere oprettelsen af spil- og legerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Legen her bør ikke skrives ind i 3x34 legen. Da 3x34 legen er en underdel til denne leg. Denne leg er meget større og 3x34 legen er en del af denne leg, ligesom fx. gule biler. Så jeg syntes ikke at "Slå leg" skal ind under 3x34 legen.

Haha, genial artikel. Husker kun alt for godt lammerne ved synet af en lasbil fra danske fragtmænd. :p --Lindberg 11. jul 2008, 02:38 (CEST)
Slettet {notabilitet}. Denne leg er vist ikke mindre "kendt" end flere af de andre lege i kategorien "Spil og leg". Legen har vist også været på "slette-listen" længe, så jeg gætter på, at der er flere, der lige som mig synes, at den ikke er en oplagt "slettekandidat".(skrev MGA73 (disk. • bidrag) . Husk at signére dine indlæg.)