Brugerdiskussion:MGA73

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 07. Feb 2015 02:28

Spørgsmål om skabeloner og koordinater på færøsk Wikipedia[redigér | redigér wikikode]

Hej. Du har før hjulpet med billeder på færøsk Wikipedia, tak for det! Kan du mon hjælpe med at etablere koordinater på Færøsk Wikipedia? Jeg har oprettet mange forskellige skabeloner, har oversat fra dansk og norsk Wikipedia. Jeg har også arbejdet med at indsætte kort med koordinater. Men det ser ikke ud til at virke med at få indsat koordinater øverst til højre i artikler om f.eks. byer og lande. Hvordan gør man det? Hvad er det mon som mangler? Jeg har indsat dette her på artiklen om fo:Amsterdam, lige som det er gjort her på den danske {{coord wd|region=NL|type=city}} og skabelonen fo:Fyrimynd:Coord wd er oprettet, men så stod er en fejlmelding om at skabelonen Wikidata ikke var oprettet. Jeg har nu oprettet den ved at kopiere fra den danske skabelon, men nu står der med røde bogstaver "Script error: No such module "Wikidata"." Vil det sige, at færøsk Wikipedia manger et modul som hedder Wikidata? Og hvordan får vi så det? Hvis du ikki kan hjælpe, ved du så, hvem der evt. kan? Jeg har bl.a. oprettet fo:Fyrimynd:Kortpositión og fo:Fyrimynd:Kortpositión Niðurlond som kan være relevante i denne sammenhæng. Jeg havde også problemer med den nye by-infoboks, som jeg oprettede i går ved at oversætte fra den danske skabelon, den er her fo:Fyrimynd:Infoboks býur og der fungerer koordinaterne heller ikke, der står med rød skrift "Script error: No such module "Coordinates"." Med venlig hilsen EileenSanda (diskussion) 10. apr 2015, 11:26 (CEST)

Hej EileenSanda.
Jeg har oprettet fo:Module:Wikidata til dig nu (kopi af modulet på da.wiki). Jeg fik hjælp af Bruger:Steenth.
Module:Coordinates har vi ikke eksperimenteret så meget med, så jeg ved ikke om du bare kan klippe-kistre. --MGA73 (diskussion) 10. apr 2015, 18:06 (CEST)
Det ser ud til at virke fint nu, tusind tak til dig og Bruger:Steenth :) Jeg mangler lige at oversætte lidt, ellers ser det helt fint ud. Mvh. EileenSanda (diskussion) 10. apr 2015, 21:49 (CEST)