Brugerdiskussion:MGA73

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 09. May 2015 05:31

Molmasse[redigér | redigér wikikode]

I 2008 har du flyttet artiklen Molmasse til Molvægt. I artiklen nævnes tre betegnelser, molvægt, molmasse og molarmasse. Den første er den mindst rigtige og mest upræcise betgnelse af de tre, jævnfør artiklerne om masse og vægt. Jeg foreslår derfor, at artiklen flyttes til et af de sidste to navne. Mvh Benadikt (diskussion) 24. jun 2015, 17:28 (CEST)

Hej Benadikt. Uh det var længe siden :-)
Flytningen skete som led i en sammenskrivning af de 2 artikler du nævner. En bruger foreslog at sammenskrive de 2 artikler, da de handlede om det samme. Efter 2 måneder uden protester skrev en anden bruger artiklerne sammen. Til sidst kom jeg som administrator og gennemførte den praktiske historiksammenfletning. Så det er ikke fordi jeg er ekspert på området.
Jeg synes, at du skal sætte flytteforslaget på artiklen og hvis ingen protesterer eller kommer med gode argumenter for at beholde navnet, så kan artiklen flyttes efter nogle uger. --MGA73 (diskussion) 24. jun 2015, 18:08 (CEST)
Hej igen, tak for hurtigt svar. Jeg er ikke så rutineret på Wikipedia, hvordan skriver jeg et flytteforslag? Benadikt (diskussion) 24. jun 2015, 18:11 (CEST)
Det gør man ved at følge proceduren på Wikipedia:Flytteforslag#Generel_procedure fx sådan på selve artiklen (ret gerne hvis du foretrækker den anden variant). --MGA73 (diskussion) 24. jun 2015, 19:20 (CEST)