Diskussion:Slaget om København

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Der mangler opgør fra den tidligere Supercup og Liga Cup i oversigten. Statistikgrundlaget er tydeligvis useriøst som gyldighedskriterium, idet det som FCK-site forholder sig selektivt til inddragelsen af relevante kampe. Alle officielle kampe bør inddrages for at få et sigende billede. (Skrev 217.116.235.64 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Følgende indlæg er flyttet for at opretholde normal kronologi. --Arne (Amjaabc) 25. jan 2009, 08:24 (CET)

Siden virker alt for uoverskulig - der er for mange krydsreferencer og felter, hvilket medfører at langt fra alt er opdateret, eller der opstår fejl i sammentællinger m.v. på kryds og tværs.

Jeg foreslår, at siden får en grundg oprydning, hvor formatet fra den engelske side kopieres. Det er mere enkelt og realistisk ifht. opdatering. ksjohansen January 25th 2009 (UTC)


Hmm. AGF vandt guld i 1986. (Skrev 87.61.169.252 (diskussion • bidrag) 27. apr 2009, 21:58. Husk at signere dine indlæg.)