Diskussion:Smartlog.dk

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Artiklen er vist skrevet af Morten selv. --Palnatoke 24. maj 2005 kl. 13:33 (CEST)


Det kunne godt se sådan ud. Jeg kan ikke rigtig se at der er noget her der er så specielt at det ikke kan skrives ind i Weblog, der iøvrigt allerede har et link til smartlog.dk -- Bruger:Wegge 24. maj 2005 kl. 13:58 (CEST)
Var det argumentet for at siden skulle slettes?
Hvis siden om smartlog skal slettes, skal siden om blogger.com også slettes. Denne side er ligeså relevant som siden om blogger. Det er samme type tjeneste. Den eneste forskel er udbredelsen, samt hvilket sprog sitet er på. /Morten
Jep, endnu et tilfælde af selvpromovering, som vi i afstemningens udløbstid havde et resultat på 50/50 (jf Landsbybrønden). På baggrund af den ved jeg ikke hvad vi skal gøre. --Maitch 24. maj 2005 kl. 13:53 (CEST)
Ja, vi ser helst at folk lader være med at skrive om sig selv eller de ting de har nær tilknytning til. -- Bruger:Wegge 24. maj 2005 kl. 13:58 (CEST)
Jamen, er der noget forkert i det jeg har skrevet? - eller er der andre gunde til at smartlog.dk ikke skulle nævnes? Jeg kunne godt forstå det, hvis jeg havde skrevet en decideret reklame for sitet, men det har jeg ikke gjort. Jeg har beskrevet hvad siden handler om.


Både denne artikel og Blogger (com) beskriver deres services (note: Blogger (com) er skrevet af udefrakommende), som om det er noget specielt. Vi skulle ihvertfald slette disse beskrivelser, og erstatte det med en besked at det er en weblog. --Maitch 24. maj 2005 kl. 14:05 (CEST)

Der er en væsentlig forskel på Blogger og diverse andre værktøjer - det var Blogger, som satte gang i nanopubliceringen. Smartlog er bare en tilfældig udbyder. --Palnatoke 24. maj 2005 kl. 14:09 (CEST)
Blogger er ikke en weblog, men et blandt mange værktøjer til at fremstille weblogs. --Palnatoke 24. maj 2005 kl. 14:11 (CEST)

Ok. Skal vi så fjerne siden om smartlog, og i samme omgang også fjerne siderne om Google, Arto, Jubii? - Morten

Nej. Hvis du nu lod være med at opføre dig som et typisk medlem af MIG!-generationen, og i stedet læste hvad det er folk skriver, ville du konstatere at det største problem er at det er dig selv der har skrevet artiklen. -- Et af de selvhøjtidelige røvhuller (Bruger:Wegge 24. maj 2005 kl. 15:05 (CEST))
Evt undren over hvorfor jeg underskriver mig sådan, kan let opklares her: http://mbn.smartlog.dk/20817_Smartlog_dk_ikke_god_nok_til_Wikipedia.html