Diskussion:Sociologi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Beskrivelsen af sociologi som disciplin er ufuldstændig og delvis forkert. Hvor blev der i øvrigt af Durkheim, Marx, Habermas (Frankfurterskolen) og Giddens?

Du er mere end velkommen til at forbedre artiklen. Det ligger i Wikipedias natur, at artiklerne ofte vil være ufuldstændige (sociologi kan nok forøvrig ikke beskrives fuldstændigt i en enkelt artikel), men der skulle selvfølgelig helst ikke være fejl i artiklerne. Jeg kan kun opfordre dig til at oprette dig som bruger og gå i gang med at forbedre artiklen, da artiklens mangler jo netop er et udtryk for, at vi ikke har haft kvalificerede brugere, der har kunnet gøre det bedre.--Heelgrasper 22. nov 2005 kl. 21:38 (CET)
Enig i at der er meget fornuftigt der kan gøres her. Vil derfor vende tilbage senere. Har dog som noget foreløbigt tilføjet en intern henvisning til kultursociologi, dels fordi det kan være rimeligt i sig selv, men også for at gøre sociologer opm. på den parallelle artikel. Vh --Bjoerna 11. jan 2006 kl. 18:00 (CET)