Diskussion:Sorteper (tegneseriefigur)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tegneserier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tegneserier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af tegneserierelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Her er flertydighed - sorteper er også et kortspil og i det kortspil er det et bestemt kort. --Palnatoke 12. jan 2006 kl. 00:04 (CET)

Er han kun gift i Jumbogbøgerne?[rediger kildetekst]

I Jumbobøgerne er han gift med Hilda

Det virker lidt usandsynligt på mig, at man på dansk skulle have valgt kun at udgive disse historier i Jumbobøgerne og ikke i fx Anders And & Co. Nu har jeg imidlertid ikke særlig mange Anders And-blade ved hånden, så jeg har lidt svært ved at modbevise det. --Heelgrasper 3. feb 2006 kl. 20:56 (CET)

Hilda optræder også i Anders And-bladene. -- Bruger:Wegge 3. feb 2006 kl. 21:14 (CET)
Jeg har ikke læst så mange historier med hende så det gør noget, så hvis nogen kunne tænke sig at skrive en mere uddybende karakteristik af hende, så vil det da være fint.--Mons1957 24. sep 2006 kl. 22:14 (CEST)

Sorteper!!!![rediger kildetekst]

Jeg ved ikke om det er i dette forum jeg skal stille dette spørgsmål, men jeg prøver alligevel. Hvilken dyrerace stammer Sorteper fra??? Er han en hund eller en kat!!???

Han er en kat. --Maitch 12. mar 2006 kl. 20:23 (CET)

Tandbørsteoverskæg[rediger kildetekst]

Kunne man tænke sig at der var en bedre beskrivelse af Lusks skæg end tandbørsteoverskæg? --XezzeX 19. dec 2006 kl. 20:01 (CET)