Diskussion:Splitbukser

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Mode Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mode, et forsøg på at koordinere oprettelsen af moderelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Tvivlsom vinkling[rediger kildetekst]

"Herved spares forældrene for problemet med at skulle skaffe bleer (og miljøet for affaldsproblemet)." - altså bortset fra det affaldsproblem, som består i at urin og afføring blot falder ud? --Palnatoke 27. aug 2008, 08:37 (CEST)

Med miljøproblemet tæmkte jeg især på problemet med Kinas 1,3 milliard mennesker og en fertilitetsrate på 1,5/2 og et stigende affaldsproblem. Men OK, måske en anelse for vidtgående i betragtning af artiklens længde. Så skulle man jo i det hele taget gå ind i baggrunden for klædedragters udformning. -- Venlig hilsen nejdullus 27. aug 2008, 08:54 (CEST)
Nu ved jeg ikke om du har børn, men bleer er en del af løsningen på et meget konkret affaldsproblem - vi (og mange andre) ønsker ikke at vore endnu-ikke-pottetrænede børn tisser og skider, hvor de nu lige får trangen. Dels er der ulækkerhedsfaktoren (som naturligvis er kulturbestemt), dels er der hygiejnefaktoren (som må formoes at være universel). --Palnatoke 27. aug 2008, 09:08 (CEST)