Diskussion:Statens Museum for Kunst

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Mail til smk@smk.dk:

Hej,

Jeg synes, det kunne være interessant om der kom lidt mere dialog omkring museet og dets samlinger. Det kunne sagtens - som udgangspunkt - foregå i et eksisterende forum som eksempelvis http://da.wikipedia.org, der er et sted hvor alle kan bidrage med deres viden (og mening) om alt mellem himmel og jord på en struktureret måde. Men det kræver naturligvis, at evt. interesserede kender wikipedia, hvilket de færreste nok gør. Til en begyndelse vil jeg derfor foreslå, at I placerer en link til siden http://da.wikipedia.org/wiki/Statens_Museum_for_Kunst på www.smk.dk. I øvrigt står det jer naturligvis frit for at give siden http://da.wikipedia.org/wiki/Statens_Museum_for_Kunst det indhold, I ønsker. Eksempelvis har jeg kopieret denne mail til diskussions-siden under samme artikel.

mvh Poul Staugaard

PS: Jeg har selv i en periode beskæftiget mig med at oversætte diverse artikler om danske kunstnere på wikipedia til/fra dansk/engelsk wikipedia (en.wikipedia.org). Jeg formoder det er OK at kopiere billeder fra www.smk.dk til wikipedia, for så vidt at de er af kunstere, der er døde for mere end 70 år siden.

Jeg indskyder lige, at angående det sidste, så har vi på Diskussion:Ophavsret haft en længere snak om danske kulturelle institutioners praksisk med at hævde ophavsret på reproduktioner af værker, der ikke er ophavsretsligt beskyttet, hvilket bl.a. ledte til det aldrig afsendte Spørgsmål til kulturministeriet om ophavsret. Svaret på denne del af henvendelsen til SMK har derfor en vis almen interesse i forhold til andre kulturinstitutioners hjemmesider m.m. --Heelgrasper 24. jan 2006 kl. 22:29 (CET)
Jeg har nu stillet spørgsmålet og lagt det ind. --Martin Manscher 19. okt 2006 kl. 21:42 (CEST)