Diskussion:Statens Pædagogiske Forsøgscenter

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

den pæne beskrivelse af SPC og SPC virkelige grundlag Problembørnene[rediger kildetekst]

Da staten stiftede Statens pædagogiske forsøgs center var grundlaget at de børn der var udenfor pædagogisk rækkevidde, blev henvist til dette forsøgs center. Man havde først lavet Kirsebærhavens skole hvis pædagogiske idegrundlag var Orla Lundboe's og hans nye tanker beskrevet i hans bog om pædagogik, om den fri skole og børns medansvar om at lærer noget. De børn der blev placeret på Statens pædagogiske forsøgscenter, var efterfølgende den gruppe børn der nægtede at ville lærer noget. Skolen var et sidste forsøg på at finde ud af hvordan man kunne motiverer disse børn til at ville lærer noget. Den officielle tekst til beskrivelse af skolens grundlag, har man brugt ikke værdiladet ord, som man altid bruger i officielle tekster, hvor man ikke bruger ord som voldelige børn udenfor pædagogisk rækkevidde det handlede om. Jeg skal for en god orden skyld beskrive hvordan hverdagen var for disse børn. Eller måske var det bedre hvis et af børnene selv beskrev en dag på denne special skole. Annie Hjort (diskussion) 30. mar 2018, 08:29 (CEST)

Husk at bidrag til artikler skal være kildeunderstøttede. Med andre ord: Inden Wikipedia beskriver noget, skal beskrivelserne allerede være offentliggjort et andet sted. --Palnatoke (diskussion) 30. mar 2018, 08:50 (CEST)

Jeg har desværre brugt ordet i en sætning, altid, det skulle være aldrig, staten brugte ikke dengang værdiladet ord i deres lovtekster, sådan som de gør idag. Annie Hjort (diskussion) 30. mar 2018, 17:46 (CEST)