Diskussion:Staude

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Det er meningsløst at opretholde denne artikel til at udrede en "flertydighed", der ikke eksisterer. Eller sagt med andre ord: hvis man vil betragte det "sproglige" og det indholdsmæssige som grundlag for flertydighed, vil samtlige opslag i dette leksikon skulle behandles som flertydige!

Derfor foreslår jeg, at artiklen staude (botanik) omdannes til en henvisning, og at dens indhold integreres her. Hvis der ikke kommer indvendinger, vil jeg iværksætte denne ændring i næste uge.--Sten Porse 15. aug 2006 kl. 10:15 (CEST)

Jeg er helt enig. Proceduren er at du får en admin til at slette denne side, og derefter flytter staude (botanik) hertil for dermed at bevare historikken. --Anjoe (Anders) 15. aug 2006 kl. 18:21 (CEST)
Jeg vælger at overføre indholdet af Staude (botanik) hertil, hvorefter jeg indsætter en omdirigering fra Staude (botanik) hertil. Det sparer admin for arbejdet med at slette.--Sten Porse 21. aug 2006 kl. 07:14 (CEST)
Det er desværre ikke en mulighed, da vi for ophavsretslige grunde bør holde historikken samlet i en artikel og ikke efterlade halvdelen under en tilfældig omdiringsside. Jeg har nu gjort det i øvrigt ikke særligt hårde arbejde :-) Mvh. --Anjoe (Anders) 21. aug 2006 kl. 20:48 (CEST)

Hvad er ideen i de to links under "Se også", når artiklerne ikke eksistere? --Niels 22. apr 2007 kl. 21:31 (CEST)