Diskussion:Storfyrste af Moskva

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Ruslands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rusland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ruslandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Simeon Bekbulatovitj var ikke storfyrste af Moskva[rediger kildetekst]

Simeon Bekbulatovitj var en muslimsk khan, der fik titlen storfyrste af alle russere som en slags ærestitel af zaren i 1575-76, han var aldrig hverken storfyrste af Moskva, eller Ruslands hersker. Bekbulatovitj var derimod storfyrste af Tver og Torzhok (1576–1585). Han hører således ikke hjemme i artiklen, og jeg fjerner ham derfor. Det er absolut værd at oprette artiklen om ham, da han er særdeles interessant, men han hører hjemme under storfyrster af Tver og khaner af Quasim.--X (diskussion) 4. jan 2013, 23:59 (CET)[svar]