Diskussion:Superisligaen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Ishockey Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Ishockey, et forsøg på at koordinere oprettelsen af ishockey-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Er der nogen der kan lave en skabelon til denne side med de ni hold? Jeg har set dem på f.eks. Superligaen osv, men jeg er temmelig ny her og ved ikke hvordan man får lavet sådan en tingest.

De ni hold er:

AaB Ishockey - en underafdeling af fodboldklubben AaB

Frederikshavn Whitehawks

Herning Bluefox

EfB Ishockey - en underafdeling af EfB Fodbold

SønderjyskE

Odense Bulldogs

Herlev Hornets

Nordsjælland Cobras

Rødovre Mighty Bulls

Flytning?[redigér wikikode]

Da Oddset Ligaen kun er et midlertidigt navn, foreslår jeg, at artiklen flyttes til Superisligaen.

DM-tabel[redigér wikikode]

Jeg har lavet en DM / medalje-tabel efter bedste evne vha alle de kilder jeg ku' finde. Der mangler desværre stadig en del, så jeg vil gerne opfordre alle der kan til at udfylde de medaljevindere jeg ikke ku' finde. Grænsen på 1966 er sådan set osse lidt tilfældig, den skyldes ene og alene at jeg næsten ingen oplysninger har kunnet finde fra årene før 1966. AEJ 3. mar 2008, 15:06 (CET)

  Jeg har tilskrevet dem jeg kunne finde på nettet, jeg foirslår at der evt. bliver lavet en side med rekorder som vi kender  
  da det er stort set umuligt at finde andre steder på nettet håber i vil hjælpe skriver dem ind jeg kan finde når jeg kommer
  hjem fra uni. --Ejwin 16. okt 2008, 09:53 (CEST)

Navnesponsorat[redigér wikikode]

Hvis navnesponsoratet virker, altså hvis de ishockeyinteresserede faktisk kalder denne liga for AL-Bank Ligaen, bør artiklen naturligvis ligge under dét navn. --Palnatoke 21. okt 2008, 13:57 (CEST)