Diskussion:Superligaen 2011-12

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Passagen "Den styres af DBU og indledes den 16. juli 2011."[rediger kildetekst]

Ligaen styres af DBU som sådan, ja. Men spørgsmålet jeg stiller er om at Superligaen A/S ikke skal nævnes? Og om nogen har viden om Superligaen er en smule 'autonom', eller uafhængig på nogle punkter, ligesom Premier League og The Football League er det i England? Ved ikke om der er de samme betragtninger og realiteter i DK, med at ligaer er én ting, men det nationale forbund noget andet.
--Sine Cera, Infobesity 20. okt 2011, 18:05 (CEST)

AC Horsens i '20-erne? Nej, vel?![rediger kildetekst]

Savner noget dokumentation for at det kan retfærdiggøres at AC Horsens, i tabellen kan nævnes ved en gammel klub/licens. FCK nævnes jo heller ikke med KB's eller B1903's meritter, for deltagelse i ligaen, selvom det er samme licens. --Sine Cera, Infobesity 1. nov 2011, 14:20 (CET)

Kan du eventuelt uddybe hvad du mener? For jeg kan ikke se at der nævnes noget med nogen licens i artiklen?? mvh Tøndemageren 1. nov 2011, 14:44 (CET)
Jeg mener i tabellen her: http://da.wikipedia.org/wiki/Superligaen_2011-12#Deltagere
Reelt set har de jo først spillet som AC Horsens i de seneste år. Mener ikke man kan tælle deres ene moderklubs meritter fra 20'erne osv med.
Hvis man fulgte den logik skulle HB Køge også have nogle helt andre årstal, for hvornår de første gang var i den bedste række, grundet Herfølges meritter. Og det går jo på ingen måde. --Sine Cera, Infobesity 2. nov 2011, 19:54 (CET)
På den snedige facon. Ja det vil jeg give dig ret i - der bør AC Horsens første sæson været det der skal stå der. mvh Tøndemageren 2. nov 2011, 20:32 (CET)