Diskussion:Svend Helgesen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Helbredsoplysninger[rediger kildetekst]

Jeg har slettet oplysninger omkring Svend Helgesen. Der foreligger ingen kilder, der kan godtgøre, at Helgesen selv har oplyst om disse eller givet lov til at Wikipedia kan oplyse om dette. --Kontoreg 26. okt 2013, 15:32 (CEST)

Der er andre kilder end internettet. At du ikke på internettet kan finde en oplysning, indebærer ikke, at oplysningen er uden kilder. Vi sletter ikke døde links, men indsætter en markering af, at linket er dødt.
De oplysninger, som du har slettet fremgår af mandens egen selvbiografi. Pugilist (diskussion) 26. okt 2013, 16:34 (CEST)
Og så havde det måske været mere konstruktivt at bruge ca. 20 sekunder på at opdatere det døde link, fremfor at begynde at slette løs med påstand om, at der ikke er kilder. Pugilist (diskussion) 26. okt 2013, 16:43 (CEST)
Hvor ved du fra, at jeg ikke har brugt 20 sek. på at genfinde de døde links? Ville det ike være mere konstruktivt, at informere mig om, hvorledes jeg markerer et dødt link, således at vi ikke kommer i lignende situation i fremtiden? --Kontoreg 26. okt 2013, 19:35 (CEST)
Jeg har selvsagt ingen viden om, hvor lang tid du har brugt på at genfinde linket. Jeg selv søgte på den for mig oplagte søgestreng "Svend Helgesen" "Mit liv", hvorefter linket kom som et af de allerførste. M.h.t. konstruktivitet har jeg genindsat information som du havde slettet. Det er ikke destruktivt at påpege, at du var for hurtigt ude med din sletning. Du kan på historikken se, hvorledes man markerer et dødt link. Pugilist (diskussion) 26. okt 2013, 20:46 (CEST)