Diskussion:Tårnby Fodbold Forening

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Sidens relevans?!

Jeg stiller hermed et stort spørgsmåltegn ved denne sides relevans... Belæg findes i andre sider om fodbold her på wikipedia for nyligt at blevet lukket, selvom de har nøjagtig samme eksistensgrundlag og ret til at være på Wikipedia. (skrev Denham (diskussion • bidrag) 13. feb 2008, 21:49. Husk at signere dine indlæg.)

Enig...[redigér wikikode]

  • Symbol delete vote.svg Slet Det er sjovt du skriver det, for jeg har netop fået slettet en lignende side om et Serie 5-hold. Og pudsigt nok var fortaleren hertil netop denne sides skaber. Glæder mig til at høre et gyldigt argument om hvorledes en side om et Serie 2 hold kan være legitimt, når et Serie 5 ikke er. --Jthventura 13. feb 2008, 22:17 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold Som læser af ovenstående to indlæg kunne man få en formodning om at I to kender hinanden privat ;-) Denne artikel skal ikke slettes, idet fodboldklubben er encyklopædisk relevant. Kort sagt ses denne relevans i klubbens placering i rækkerne (Serie 1 under KBU i 2008-sæsonen og ikke Serie 2, som Bruger:Jthventura fejlagtigt påstår), klubben er blevet nævnt i en række aviser og har som fodboldklub rent faktisk et par år på bagen. Modsat (på nuværende tidspunkt) artiklen om serieklubben Søde Stjerne (som I to hentyder til), der p.t. har eksisteret mindre end en måned og har for den sags skyld slet ikke spillet nogen officielle kampe under KBU endnu. Allerede her kan man ikke ligefrem påstå, at det drejer sig om "nøjagtig samme eksistensgrundlag og ret til at være på Wikipedia". --Froztbyte 14. feb 2008, 12:50 (CET)
  • Symbol neutral vote.svg Neutral Nu har du så fastslået at der er forskel mellem de to klubber, men mit spørgsmål er stadig; Hvor går grænsen? Skal holdet minimum spille i Serie 1, før det har almen relevans, eller skal klubben have eksisteret et år før det kan komme på wikipedia, eller skal man blot have spillet kampe? Enten må man sige at alle registrerede klubber er wiki-berettigede, eller kun dem som den gennemsnitlige dansker kender, som så må være superliga klubberne og ingen andre. Jeg er af den opfattelse at der er lige så mange der vil besøge Søde Stjernes side, som Tårnby FF.Jthventura 14. feb 2008, 14:25 (CET)
Eftersom der ikke tidligere er nedfældet et nærmere sæt retningslinjer/kriterier for hvad der gør en dansk serieklub encyklopædisk relevant har jeg valgt at fortsætte diskussionen på Wikipedia:Landsbybrønden, så flere kan tage stilling til problemstillingen: se diskussionsindlægget på Wikipedia:Landsbybrønden/Hvilkne danske fodboldklubber, spillere og trænere skal med. --Froztbyte 15. feb 2008, 07:08 (CET)