Diskussion:Tørklæde

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Mode Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mode, et forsøg på at koordinere oprettelsen af moderelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

...når de befinder sig i det offentlige rum, som dækker det meste af hovedet, undtagen ansigtet.

..endnu en wikiblomst?.. Mvh Malene Thyssen 22. aug 2005 kl. 20:57 (CEST)

<grin/>! Er det offentlige rum begrænset til den øverste del af hovedet? Jeg prøver en omformulering. Blomsten skal selvfølgelig plukkes. --Rune Magnussen 22. aug 2005 kl. 21:03 (CEST)
Ok det bliver den så :-D Mvh Malene Thyssen 22. aug 2005 kl. 22:32 (CEST)

Gad vide om det er så simpelt?[rediger kildetekst]

"Grunden til at mange muslimske kvinder bærer tørklædet, kan findes ..." - kan den? Og er der kun én grund? Eller kunne man forestille sig at mange muslimske kvinder går med tørklæde af samme årsag som så mange andre, nemlig at de finder det pænt og praktisk? --Palnatoke 22. aug 2005 kl. 21:14 (CEST)

Jeg er enig. Jeg har prøvet at skrive det lidt om, for at undgå de lidt for brede generaliseringer -- Gdrr 22. aug 2005 kl. 22:16 (CEST)

Mucho bedre. --Palnatoke 22. aug 2005 kl. 22:17 (CEST)

Stærkt religiøs / Stærk, religiøs[rediger kildetekst]

Da jeg skrev stærk, religiøs, var det udtryk for en almen muslimsk tolkning af brug af tørklæde i vestlige lande. Det stærke skulle være, at brugeren havde viljestyrken til at anvende et tørklæde, på trods af, at dette betragtes som ualmindeligt i de vestlige lande. Jeg mente altså "stærk, religiøs" og ikke "stærkt religiøs". Et komma fjernet og et ekstra bogstav giver en ret stor betydningsforskel her --Jakob mark 19. jul 2006 kl. 17:35 (CEST)