Diskussion:Taliban

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Afghanistans flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Afghanistan, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Afghanistan-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Islam Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Islam, et forsøg på at koordinere oprettelsen af islam-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Skal linker til nettmagaziner utgitt av Taliban inkluderes eller ei?[redigér wikikode]

Dette er kanskje verdt å diskutere, siden den eksterne henvisning til "Taliban Norway Magazine" ble fjernet. (Denne usignerede kommentar er skrevet af 207.126.92.2 (diskussion • bidrag) 26. dec 2012, 04:09‎)

Mit personlige problem er at jeg ikke kan finde nogle solide kilder til at det er en side drevet af Taliban selv. Det har derfor ikke noget at gøre med om det er en Taliban-side eller ej, men mere sidens troværdighed. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 26. dec 2012, 12:04 (CET)
Hva kan sidens innhold tyde på?--207.126.93.2 26. dec 2012, 12:19 (CET)
At det er en side, som redigeres af en person, hvis overbevisning går imod vestens indsats i Afghanistan. Det er ikke noget problem, overhovedet. Men jeg mangler stadigt et konkret bevis på at den har noget som helst med Taliban at gøre og dermed argumenter for at der skal linkes til denne side. Knud Winckelmann (diskussion) 26. dec 2012, 12:26 (CET)
Kanskje dette rett og slett er et organ for en norsk Taliban-bevegelse, slik sidens navn tyder på? Man har jo f. eks. både afghansk og pakistansk taliban. Er disse formelt sammenknyttet organisatorisk?--207.126.93.2 26. dec 2012, 12:38 (CET)
Måske. Men siden det er dig, der vil have linket med, så er det dig, der skal komme med argumenter for at det er relevant. Indtil videre syntes jeg ikke jeg har fundet noget på siden, der gør at man kan kalde den en kilde eller på anden medvirker til at bidrage til artiklen. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 26. dec 2012, 12:41 (CET)