Diskussion:Team Teatret

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har kopieret tekst og billede fra Team Teatrets egen hjemmeside - begge dele er stillet til rådighed for presse mv., hvilket betyder, at teksten og billedet IKKE er indbefattet af ophavsrettigheder. Ydermere arbejder jeg selv på teatret, men skal da gerne få teatrets PR-konsulent til at skrive til Jer, hvis de normale regler om ophavsret ikke gælder på lige præcis Wikipedia. Venligst skriv tilbage til mig snarest.(Skrev MortenHede (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Du skal indsende en tilladelse, der vil ende med at diskussionssiden får et mærkat som du kan se et eksempel på her: Diskussion:Danfoss Universe
Så vidt jeg kan se, skal du bruge denne skabelon: Wikipedia:Kilder/Tekstskabelon -- Mvh PHansen 20. dec 2010, 12:33 (CET)

Som sagt er det ikke beskyttet af ophavsret! Jeg sletter det med det samme - det giver ingen mening at bruge energi på sådan noget meningsløst pjat. -- Mvh MortenHede 20. dec 2010, 13:17 (CET)

Morten, det er glimrende at Team Teatret har besluttet at opgive ophavsretten på sit pressemateriale, men det er ikke almindeligt forekommende, så vidt jeg kan se. Som andre har skrevet, har Wikipedia brug for en bekræftelse af materialets ophavsretstatus, fra en person tilknyttet teatret, som er bemyndiget til at træffe sådanne beslutninger.
Alt materiale man måtte finde on- eller offline, herunder pressemateriale, er underlagt almindelig ophavsret med mindre andet fremgår. Eksempelvis har det Kongelige Teater ikke opgivet sin ophavsret jf. http://www.kglteater.dk/site/Presse/Pressemateriale/Pressebilleder.aspx .
- Kåre Thor Olsen (Kaare) 31. dec 2010, 22:09 (CET)