Diskussion:Tenochtitlán

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Mellemamerika Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mellemamerika, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Mellemamerikarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Mexico Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mexico, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Mexico-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Der står i teksten, at Tenochtitlán havde omkring 250.000 indbyggere. Jeg har læst, at der var omkring 500.000 indbyggere. Jeg kan desværre ikke huske navnet på bogen. (skrev 217.198.211.203 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det er selvfølgelig lidt svært at sige noget præcist omkring en by, der blev ødelagt for små 500 år siden. Så vidt jeg lige kan overskue internettet siger man mange steder 80-250.000 indbyggere.
De 500.000 er nok ikke decideret forkert, men blot udtryk for et højere skøn end andre. --|EPO| 19. jan 2007 kl. 19:06 (CET)