Diskussion:Teser om Feuerbach

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Jeg har lidt svært ved at finde teserne. Er det kun mig, der har det problem?--Heelgrasper 13. maj 2005 kl. 17:03 (CEST)

Det fremgår ikke af artiklen at "Teser om Feuerbach" (Thesen über Feuerbach) er skrevet af Karl Marx i 1845. --Palnatoke 13. maj 2005 kl. 17:23 (CEST)
Nej, det er jo ligesom der, at det glipper. Det fremstår bare som nogle tilfældige tanker om forholdet mellem Feuerbach og Marx, hvor Feuerbachs kritik får stemplet ufuldendt, fordi han ikke er fuldstændig på linje med Marx. Selv som referat af Teser om Feuerbach synes jeg, at der bliver skåret lige rigeligt med hjørner.--Heelgrasper 13. maj 2005 kl. 18:12 (CEST)