Diskussion:The Blues Brothers

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg har flyttet følgende subjektive og irrelevante afsnit fra artiklen. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 31. dec 2008, 16:13 (CET)

Danske kopibands[rediger kildetekst]

Et af mange kopiband i Danmark er Booze Brothers, der kører Blues Brothers stilen, og spiller musikken fra filmen (og andre R&B-klassikere), med base i Århus. De spiller f.eks. fast ved Århus Festuge hvert år, Skanderborg Festival etc..

Blues Brothers Souvenir Show (også kendt som BBSS) er et odenseansk kopi band, som i over 20 år har spillet både i ind og udland, de har spillet på plænen i Tivoli flere gange, og har i mere end 2 årtier spillet julekoncert i Odense på diverse populære spillesteder. BBSS kommer fra Odense og har spillet over 100 koncerter i hjembyen, og i alt over 300 koncerter forskellige steder. Oprindeligt skulle de kun have spillet en koncert på det nu nedlagte Hansens Værtshus, men succesen var så stor at de blev ved og stadig bliver ved. Gæsteoptrædener ved julekoncerterne er blevet en tradition, og store navne, som Peter Belli, Kim Larsen, Zididada, og Søren Sko har alle været en tur inde på scenen

Blues Brothers Aalborg - eller som de også kaldes THE ORIGINAL LOCAL BLUES BROTHERS - et 13 mands stort band fra Aalborg, der leverer swingende svedig soul/blues musik i et forrygende sceneshow med Jake og Elwood Blues som de centrale frontfigurer. Bandet blev født til en julefrokost på Aalborg Teater i julen 1990, som en tribute til den ægte og uforfalskede soul/blues musik og består i dag af tidligere skuespillere og teknikere fra Aalborg Teater, samt musikere og korpiger, kendt fra Aalborgs musikliv.