Diskussion:Tim Sloth Jørgensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Begrundelse for ændring[rediger kildetekst]

Ifølge kongehuset.dk hedder det "benådet med" og ikke "tildelt" når man har fået en orden. Det lyder underligt men når kongehuset bruger den vendning så bør vi også bruge den har på dawiki. --Wholle (diskussion) 20. mar 2012, 22:31 (CET)

Hvorfor det? Bemærk at siden faktisk også taler om "tildeling" og "[p]ersoner tildelt en orden", så din fortolkning holder vist ikke vand. --Palnatoke (diskussion) 21. mar 2012, 06:49 (CET)
jeg er ikke enig, det hedder officielt "Benådet med" når ordenen kommer fra Ordenskapitlet, du bliver tildelt medaljer ikke ordner.
Beklager, jeg glemte at underskrive --Julle (diskussion) 23. mar 2012, 10:39 (CET)
Nu skriver vi jo faktisk ikke officielle skrivelser - og som Wholles link viser, taler Kongehuset også selv om tildeling... --Palnatoke (diskussion) 23. mar 2012, 12:11 (CET)
Men det korrekte sprog er vel vigtigt, det ser ud som om, tildeling fremkommer 8 gange og benådning 24 gange, d.d. jeg har ikke kunne finde noget telefonnummer til ordenskapitlet kun en mail, så jeg har ikke haft kontakt og hørt hvad der er mest korrekt--Julle (diskussion) 23. mar 2012, 14:03 (CET)
Jeg ser intet, der fortæller at "tildeling" ikke er korrekt, og hvis kongehuset.dk kan blande ordene sammen, er der ingen grund til at vi skal spille hellige. --Palnatoke (diskussion) 23. mar 2012, 14:13 (CET)
synes måske at kalde det "helligt" er en overdrivelse, græsende til en fornærmelse... men jeg er ikke "gift" med vendingen benådes, jeg er bare opdraget til at det er det det hedder, og som du skriver så når kongehusets web folk (der vist er TDC, og dermed ikke en autoritet) kan, så kan Wiki vel også... Sproget.dk har ikke noget fornuftigt at sige om emnet... --Julle (diskussion) 23. mar 2012, 16:41 (CET)