Diskussion:Timescape

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Timescape

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
  • Behold - Hvis de, som der står på deres hjemmeside, virkelig har udgivet 19 cd'er, så synes jeg, de er notable. --Apopov 16. feb 2010, 23:56 (CET)
  • Slet - Ja, hvis de virkelig har udgivet 19 CD'ere så er de jo nok notable, men de 19 CD'ere er altså heller ikke udgivet på et pladeselskab. Ifølge Timespaces diverse hjemmesider/MySpace mv. er 19 CD'ere udgivet på "Timespace Productions" samt labels som Hyponotic records, Purple Pyramid, Manikin Records og Stonker, der ikke rigtig ser ud til at have udgivet andet end Timescape. Da alle med en computer og en CD-brænder kan udgive en CD (eller 19 for den sag skyld), må det være et krav, at andre har villet betale for at udgive bandets musik, hvis ellers CD-udgivelserne skal tælle med. Dertil kommer, at de 19 CD'ere også medtager udgivelser i et andet regi, nemlig "Navigator", der vist var et projekt som nogle af de nuværende medlemmer af Timespace engang var involverede i. Af bandets MySpace-profil fremgår, at de er uden pladeselskab og uden kontrakt. Jeg kan se, at bandets næste optræden er den 28. maj i Viborg til en gratis optræden med "actors, video, lights and a very big choir" på torvet i anledning af byens jubilæum. Er der ingen pladekontrakt, og optræder de ikke for et betalende publikum, er konklusionen vel, at der er tale om et amatørband/fritidsorkester/garangeband, og så skal de havde gjort sig bemærket på anden måde. Jeg har ledt efter omtale af Timespace i traditionelle musikmedier, men har ikke kunnet finde noget overhovedet.
Jeg synes at det er rigtig fint, at der på Wikipedia er plads til de lidt smallere udgivelser, men egne udgivelser fra hjemmestudiet er altså ikke nok, hvis det ikke har sat sig spor andre steder end hos venner og bekendte. --Pugilist 21. feb 2010, 16:06 (CET)
  • Slet - per Pugilist. Synes også garagebands er et sidespor. --Sabbe 24. feb 2010, 19:14 (CET)
  • Slet Man kan betale sig fra at udgive CD'er. Men man er kun interessant hvis man enten sælger noget eller på anden måde har gjort sig bemærket i en bredere kreds. --MGA73 7. mar 2010, 22:09 (CET)
Konklusion:
Bliver Timescape rigtig kendt en dag, skal der nok være nogen, der opretter en artikel om dem. Indtil da er artiklen slettet. --Sabbe 11. mar 2010, 22:10 (CET)