Diskussion:Uffe Elbæk

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Under Karriere-sektionen er der i sidste afsnit indsneget sig en træls formuleringsfejl. Der står:

  • "Han sidder i flere gennem årene modtaget flere anerkendelser og priser, bl.a. udnævnelsen til ambassadør for AGF i 1999 og Ridder af Dannebrog i 2001.".

Jeg ved ikke, hvad der menes, så jeg vil ikke rette siden, men håber at den oprindelige skribent (eller en anden) kan omformulere teksten, så den giver den tiltænkte mening?

Mvh Jørgen JBrink (diskussion) 24. okt 2014, 16:34 (CEST)

Jeg har i artiklen tilføjet "danske og internationale bestyrelser og har", som røg ud under en tidligere redigering (fundet via artikelhistorikken) - jeg har ikke undersøgt om udsagnet stadig er korrekt. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 24. okt 2014, 16:50 (CEST)

Det kan jo ske der smutter et par ord, men cool du fixede det så hurtigt! Jeg ved desværre ikke noget om hans aktuelle bestyrelsesposter. Mvh Jørgen JBrink (diskussion) 24. okt 2014, 16:57 (CEST)