Diskussion:United Nations Protection Force

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
FN Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt FN, et forsøg på at koordinere oprettelsen af FN-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Da jeg forsøgte at emneindeksere denne artikel uden brug af hjælpemidler skrev jeg umiddelbart:

  • Kategori:Borgerkrige
  • Kategori:1990erne
  • Kategori:Jugoslavien
  • Kategori:FN

og ingen af dem eksisterede. Så jeg ændrede borgerkrige til krige, slettede de øvrige og tilføjede historie. Men .. det er for tyndt, vil jeg mene, derfor disse noter i et forsøg på at opbygge nogle kategorier, der er dækkende.--hansjorn 11. jul 2005 kl. 10:19 (CEST)


Anmodning om redigering: Jeg vil gerne opmærksomgøre, at borgerkrigen i det tidligere Jugoslavien ikke rigtig kan benævnes som "Krigen i Bosnien-Hercegovina" da dette blot var et område, berørt af borgerkrigen. Jeg anbefaler derfor at den tekst ændres tilbage til "Borgerkrigen i ex-Jugoslavien" der er den korrekte betegnelse for krigen. Det bør ligeledes bemærkes i tillæg til ovenstående, at hovedparten af UNPROFOR virkede udenfor Bosnien-Hercegovina. (Skrev 78.156.124.12 (diskussion • bidrag) 4. jun 2013, 14:10‎. Husk at signere dine indlæg.)

Det bør du nok diskutere på Diskussion:Krigen i Bosnien-Hercegovina, men det ser ud til at de andre wikier er havnet på en tilsvarende navngivning som her. - vh. Nico (diskussion) 4. jun 2013, 18:09 (CEST)