Diskussion:Værløse Boldklub

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 1950'erne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 1950'er-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Man bliver ikke klog af at læse artiklen: Den siger ikke et ord om hvad "Senior1" er for noget.

Sebastjan 26 feb. 2004 kl. 14:10 (CET)

Næh, det kan du da have ret i. Men .. jeg tog også patent på senior1 i forb. med min egen klub, og en anden (Kaare) gav mig så en ide om, hvad man kunne gøre.
Så det har jeg gjort, og jeg håber, at du synes bedre om den nye forklaring? (Skrev Hansjorn (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Bemærk, at Senior1. Værløse Boldklub-artiklen er blevet sammenskrevet med Værløse Boldklub-artiklen, da der ikke er nogen grund til at der eksisterer to artikler for samme fodboldklub.--Froztbyte 20. okt 2007, 01:58 (CEST)