Diskussion:VM i orientering 2012

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Post Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Orienteringsløb i Danmark, et forsøg på at koordinere oprettelsen af artikler om Orienteringsløb på dansk Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen VM i orientering 2012 er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.

Huskeliste for VM i orientering 2012: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Nominering til lovende artikel[rediger kildetekst]

Jeg forventer ikke denne artikel er god nok endnu, men ønsker et par friske øjne, der kan påpege mangler, der gør emnet læsbart for ikke orienteringsløbere. Jeg har førsøgt at gøre sproget så alment, som overhovedet muligt. På forhånd tak. --Laketown  (disk) 10. jul 2013, 19:35 (CEST)

Jeg synes, der er tale om en ret flot artikel, der på letforståelig og overskuelig vis sammenfatter konkurrencen - også for udenforstående. Jeg har rettet sproget og kommateringen en smule og finder på denne baggrund, at artiklen kan udnævnes til lovende. De bedste hilsner --Morten Haagensen (diskussion) 31. jul 2013, 16:26 (CEST)

Billedteksten i infoboksen...[rediger kildetekst]

... angiver, at der er tale om det tjekkiske herrestafethold, men billedets titel antyder, at der er tale om det schweiziske hold. --Morten Haagensen (diskussion) 31. jul 2013, 16:52 (CEST)

Det er en fejl. Jeg opretter en rename på Commons. Mvh Laketown  (disk) 4. aug 2013, 16:03 (CEST)