Diskussion:Vanddamp

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Fysik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fysik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fysik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Der skrives i artiklen, at en stor del af atmosfæren består af vanddamp. Som bekendt udgør atmosfærens to hovedbestanddele nitrogen og ilt henholdsvis 78 % og 20 %. Umiddelbart virker det derfor som en overdrivelse at sige, at en stor del af atmosfæren udgøres af vanddamp. Det vil være fint at få præciseret, hvor stor en del af atmosfæren H2O i virkeligheden udgør.

--217.157.183.247 6. apr 2009, 17:28 (CEST)