Diskussion:Vandlås

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kommentar ønskes --BoyeHenningLauritzen 4. dec 2006 kl. 11:39 (CET)

Det er interessant og meget relevant at få afdækket den side af sagen, som du tager op under overskriften "pålidelighed". Meget af det var ukendt for mig, og man venter spændt på, hvad det er, der kan gøres ved kloaklugten?--Sten Porse 4. dec 2006 kl. 11:43 (CET)
En virkelig god start. Dog savner jeg
  1. En forklaring på, hvorledes en vandlås virker
  2. En illustration, fx af et toilet, hvor S-formen er synlig.
Den engelske link virker i øvrigt ikke; mon ikke det er en:Siphon trap som savnes? -- Poul G disk.¨


Tak for kommentar Sten Porse
Hvis der er vand i vandlås, kan man f.eks pladsere en mekanisk afløbs-renser/pumpe, der dækker afløbsrist når afløb ikke er i brug.
- forklaring på virkemåde bliver tilføjet
- illustration kommer !
- eng link er rettet
--83.91.54.24 4. dec 2006 kl. 14:20 (CET)

Billede HPIM0024_Los_Stinkos.jpg er blevet væk[rediger kildetekst]

Jeg har mener at have lagt JPG fil på engelske server som anvist: - Kan jeg kontroller om den er der ? - Jeg husker ikke at være blevet bedt om "Kategorinavn" - Jeg finder ingen artikler jeg kan bruge som eksempel på hvordan man gør ! Jeg har brug for hjælp til at finde billede fil: HPIM0024_Los_Stinkos.jpg efter uploaded fil til common ! --BoyeHenningLauritzen 8. dec 2006 kl. 01:51 (CET)

Du kunne begynde forfra med billedet, dvs dér hvor du har det fra.
Fx: Noter URL, download til egen harddisk, find http://commons.wikimedia.org/wiki/Special:Upload på commons, bestem licens, skriv diverse oplysninger ind om hvad der vises på billedet, blank linje, så Source: (din noterede URL), skriv også: [[da:Vandlås]], [[Category:Plumbing]] - Noget i den retning, måske har jeg glemt noget ? -- Mvh PHansen 8. dec 2006 kl. 09:48 (CET)

Tak for svar.
Ok. jeg skal skrive: "[[da:Vandlås]], [[Category:Plumbing]]" og ikke "Image" eller "Billede" når jeg har fået downloaded billede påny.
Hvad med størrelse, hvor defineres det ?
Mvh. --BoyeHenningLauritzen 8. dec 2006 kl. 13:48 (CET)

Læs mere om billeder på Hjælp:Redigering#Billeder. --|EPO| 8. dec 2006 kl. 13:49 (CET)
Vejledningen gjaldt kun upload til commons - og er kun så nogenlunde som jeg plejer at gøre, men jeg kan jo have overset en vigtig detalje.
Dog, prøv dette i artiklen om vandlåsen:[[Image:HPIM0024_Los_Stinkos.jpg|thumb|right|240px|Ekstra sikring af vandlås.]]. Når/hvis billedet ligger på commons, skulle det nok virke.
Det ligger der vist ikke endnu, så gå efter at få det ned på din harddisk, og prøv så min vejledning ovenfor igen. (Størrelsen er de 240px) -- Mvh PHansen 8. dec 2006 kl. 14:33 (CET)
Jeg skal ikke kunne sige, om billedet har været tilgængeligt før 10. december - har ihvertfald ikke kunne få øje på det. Men commons:Image:HPIM0024 Los Stinkos.JPG (bemærk: JPG - ikke jpg) blev lagt på Commons ved 2-tiden i nat.
En mulig forklaring er, at billedet er blevet slettet på et tidspunkt - selvom jeg ikke kan finde noget sletningsvarsel. commons:User:BoyeLauritzen er ihvertfald blevet oprettet i nats. --|EPO| 10. dec 2006 kl. 11:58 (CET)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

555 slettede Image:HPIM0024_Los_Stinkos.JPG: In category [[:category:Images with unknown source as of 10 December 2006|Images with unknown source as of 10 December 2006]]; not edited for 27 days;

-- CommonsTicker 8. jan 2007 kl. 19:13 (CET)